Hogyan vásároljunk
Hogyan vásároljunk

 

Vásárlás és megrendelés


A webáruházban forgalmazott termékek körét kategóriánként csoportosítva a termékek listaoldala tartalmazza. A termékek mellett feltüntetett egységárak bruttó (valamennyi adótételt) tartalmazó fogyasztói árak. A termékek mellett feltüntetett árak az esetleges házhozszállítás díjat nem tartalmazzák.

A keresett és megvásárolni kívánt termék megrendelése a "Vásárlás" gomb megnyomásával kezdeményezhető. A Vásárlás gomb kattintásával a kiválasztott termék a „Bevásárló kosár"-ba kerül, mégpedig 1 darab mennyiséggel. A kosár minden termék listaoldalán a részletes termékleírás adatai mellett található. A megvásárolni kívánt termék darabszámát a kosárban tudja megadni. Amennyiben a megadott 1 darab mennyisége nem megfelelő, a megrendelés véglegesítése előtt a kosár tartalma módosítható a megrendelt termékek darabszáma tekintetében, illetve más termékekkel bővíthető is a  "Folytatom a vásárlást" gomb megnyomásával. Ugyanakkor a kosár tartalma a megrendelés véglegesítése előtt törölhető is X gomb megnyomásával. A megrendelni kívánt termék(ek) megfelelő mennyiségének megadása után a "Kifizetés" gombra kattintva folytatható a vásárlás. A megrendelés következő lépésében a számlázási és szállítási adatok megadása, egyeztetése történik. Törzsvásárlók email címük és jelszavuk megadása után rendelkezhetnek számlázási és/vagy szállítási címük változásáról. Új vásárlók esetében számlázási és elérhetőségi adataik megadása szükséges, az azonban kizárólag a megrendelés teljesíthetősége érdekében történik.  Amennyiben a szállítási cím eltér a számlázási címtől, az oldal alján található négyzetbe jelölés helyezendő el. A "Folytatás" gomb megnyomásával a megrendelés további lépéseként a fizetési mód meghatározása történik.

Szállítási és fizetési módok

A megrendelés teljesítésének Fizetési módjaként jelenleg kizárólag a készpénzes módozat áll rendelkezésre. Futárszolgálat bevonásával történő átvétel esetén az ellenérték átadása a kézbesítő futár részére történik. Abban az esetben, ha a termék átvétele futárszolgálat bevonásával történik, a termék fogyasztói árán felül a megrendelőt terheli a termék kiszállításának díja. A kiszállítás díja a termék súlyától függően változó, a szállítási adatok megadása után - GLS futárszolgálat szolgáltatási díjtételeinek figyelembe vételével - összegszerű meghatározása egyénileg történik. Az adott termékre vonatkozó kiszállítási díjat a webáruház külön tételként szerepelteti.

A fizetési mód és a szállítási módozat megjelölése után a  megrendelést a "Megrendelés küldése" gomb megnyomásával lehet lezárni és egyben véglegesíteni. A lezárt és a webáruház felé leadott megrendelést követően a  rendszerünk először egy automata üzenetet küld a megrendelő részére megrendelése elküldéséről, illetve megérkezéséről. Megrendelése hivatalossá akkor válik, ha a megrendelés teljesítéséről szóló visszaigazolás is emailben megerősítésre kerül a vásárló részére. A sikeres megrendelés visszaigazolásától számított legkésőbb 3 munkanapon belül a kiválasztott termék személyes átadásra vagy postára adásra kerül a megrendelő részére. A kibocsátott számlát a csomag tartalmazza.

Szállítás

Webáruházunk a szállítást a GLS Futárszolgálat bevonásával végezteti. A csomagfeladásról a feladás napján emailben tájékoztatást küldünk. A szállítás során a megrendelő részére külön csomagolási költség NEM kerül felszámításra. A futárszolgálat a csomagok kézbesítését munkanapokon végzi, mégpedig 8-17 óra között. A futárszolgálat kézbesítési szabályai szerint a küldemény kézbesítését 2 alkalommal kíséreli meg. Ha a csomagot a megrendelő nem keresi, úgy a szállítási költséget ráterheljük. A csomag átvételével kapcsolatban a következőkre hívjuk fel a figyelmet: a kívánt terméket kizárólag abban az esetben rendelje meg, amennyiben a csomag átvételekor annak ellenértékét ki tudja fizetni a kézbesítőnek. Át nem vett, visszaküldött csomag esetén a visszaszállítás díját a megrendelőre terheljük.

Személyes átvétel

Lehetőség van személyes átvételre is. Ez esetben választásával kérjük ezt jelezze felénk. Személyes átvételre az elérhetőségként megjelölt 1119 Budapest XI. Rátz László utca 36. szám alatti címen van lehetőség előre egyeztetett időpontban.

FONTOS: AZ ELSŐ VISSZAIGAZOLÓ EMAIL NEM JELENTI A SZERZŐDÉS MEGKÖTÉSÉT. EZ ARRÓL TÁJÉKOZTATJA A VÁSÁRLÓT, HOGY RENDELÉSÉT RÖGZÍTETTÜK. A SZERZŐDÉS TÉNYLEGES MEGKÖTÉSÉT A RENDELÉS VISSZAIGAZOLÁSÁRÓL SZÓLÓ ELEKTRONIKUS ÚTON MEGKÜLDÖTT MEGERŐSÍTÉS-VISSZAIGAZOLÁS JELENTI.

Megrendeléshez kapcsolódó egyéb információ

Abban az esetben, ha megrendeléséről várakozása ellenére nem kap visszaigazolást, kérjük vegye fel elérhetőségeink valamelyikével a kapcsolatot. Előfordulhat, hogy a megrendelt termék gyártása megszűnt vagy ideiglenes készlethiány jelentkezik, ebben az esetben fenntartjuk a jogot a már visszaigazolt megrendelés visszautasítására.

 

NDRjODlhNG